På gång i näringslivet mars 2023

 • Tack för härligt engagemang när vi sågs senast på nätverksträffen med Företagarna. Högt i tak och med facit i hand behöver vi större lokaler att vara i. Vill du att vi ska vara hos dig? Hör av dig!
 • Nästa nätverksträff bli i slutet av mars tillsammans med Företagarna. Försöker få till en inspiratör inom marknadsföring så vi väntar med att spika datum.
 • Nu har du som företagare chansen att lära känna framtidens arbetskraft och samtidigt stärka ditt varumärke genom att ta emot prao-elever.
  I vår är det elever i årskurs 8 som ska ut och känna på arbetslivet och i höst är det niornas tur.
  Hör av dig till studie- och yrkesvägledare ellinor.ljung@fargelanda.se
 • Påminner om enkäten från Svenskt näringsliv om kommunens företagsklimat. Vilka signaler vill vi sända ut till våra grannkommuner, ja till hela riket? Hur är det att vara företagare i Färgelanda? Sista datum att svara 31 mars.
 • Vi jobbar på att få till ett avtal med Objektsvision under våren för att ha möjlighet att kunna lägga ut kommersiella fastigheter, lokaler och mark. Du som företagare kommer också att kunna använda tjänsten. Detta för att marknadsföra kommunen i ett större perspektiv. Mer om detta kommer.
  https://objektvision.se
 • Vi fortsätter med företagsbesök och våra politiker vill gärna träffa er för att få veta mer om er upplevelse att driva företag i vår kommun.
  Boka in ditt besök hos näringslivsstrategen lina.gustavsson@fargelanda.se
Färgelanda kommun
0528-567000

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier