Ann Blomberg (C) blir nytt Kommunalråd

Porträttbild Ann Blomberg

Kommunfullmäktige beslutade den 17e november att Ann Blomberg (C) får uppdraget som Kommunalråd för Färgelanda kommun tillika ordförande i kommunstyrelsen från och med den 16 december. 

Ann bor på en gård i Skallsjö, utanför Högsäter. Hon har varit engagerad i kommunpolitiken i många år sedan hon flyttade till kommunen, på olika positioner. För närvarande har hon uppdraget som ordförande för kommunala bostadsbolaget Valbohem AB. Till vardags har hon arbetat som systemvetare och projektledare. 

Centerpartiet skriver: 

"Vi är övertygade om att Ann kommer att ta sig an och axla uppdraget som kommunens ledande politiska företrädare på bästa sätt och fortsätta föra Färgelanda kommun framåt.

Centerpartiet är ett starkt parti i Färgelanda kommun. Vi har många politiska företrädare med olika bakgrund, kompetenser och erfarenheter. Med detta förslag flyttar vi om i gruppen, vi fördelar om ledarskapet och vi laddar för att fortsätta att tillsammans med våra samarbetspartners i Liberalerna ta ansvar för att föra Färgelanda kommun framåt."

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier