Uppdaterad information – Höjdens förskola

Som vi informerade om förra veckan är det stora problem med lokalerna där Höjdens förskola bedrivs. Bland annat fryser vattnet när utetemperaturen blir låg.  

Under helgen blev det mildare och vattnet fungerade i morse. När vi tittar på väderprognosen så ser vi att det kommer att bli oerhört kallt igen på nätterna och samma problem kommer att uppstå igen. Om det inte finns tillgång till vatten kan vi inte bedriva verksamhet i lokalerna.  

Så vi fortsätter med vår plan att successivt flytta barnen till andra lokaler. Idag måndag fick de äldsta barnen flytta in i lokaler på Höjdenskolan och det var 23 stycken barn som lämnade sina grupper och som nu finns i skolans lokaler.  

Arbetet fortsätter som planerat och vårdnadshavarna får kontinuerlig information från rektor via Unikum. Vår hemsida kommer att uppdateras under veckan med senaste nytt.  

Vi förstår att situationen upplevs som mycket negativ och jobbig, både av föräldrar, barn och personal. Vi vill dock passa på att tacka för er förståelse och alla förslag till lösningar som vi får ta emot!  
 
 
Lise-Lotte Bengtsson 

Utbildningschef    

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier