Erfaren interimschef på plats.

Patrik Nissen är sedan några veckor tillfällig chef för sektor samhällsutveckling i Färgelanda kommun. Patrik ska i första hand leda arbetet fram till årsskiftet. Det är en mycket erfaren ledare som nu leder det dagliga arbetet.

- Jag utbildade mig på Kungliga Tekniska högskolan, KTH i Stockholm, där jag gick deras samhällsbyggnadsutbildning och har allt sedan dess hållit mig till denna värld, berättar Patrik.

Boverket, Länsstyrelsen i Stockholm, Samhällsbyggnadschef i Nyköping och i Gnesta kommun, bara för att nämna några av Patriks arbetsplatser genom åren.

Och nu Färgelanda kommun.

- Det tilltalade mig att få komma till en mindre kommun igen där beslutsvägarna är kortare. En mindre arbetsplats gör det också både enklare att komma närmare sina kollegor. Jag kan naturligtvis inte utföra några stordåd på denna korta tid jag ska vara här, men mitt uppdrag är att hålla i gång verksamheten så vi inte tappar fart och jag hoppas naturligtvis kunna stötta och leda verksamheten på ett positivt sätt så att alla känner sig betydelsefulla och därmed gör ett bra jobb. Det känns faktiskt redan bra. Jag har blivit väl bemött och är imponerad av den goda kompetens som har visat sig finnas i vår sektor.

Patrik Nissen är 65 år. En Stockholmare som egentligen inte tänkt arbeta mer.

- Men helt ärligt, när jag fick den här chansen, så var det även Dalsland som lockade, berättar Patrik som i helgen varit på en rundtur i landskapet för att se sig omkring. Det blev en sväng till Håverud, Åmål och Mellerud.  

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier