Live sändning KF 2021-06-16
2021-02-16

Av omtanke om varandra i  den rådande pandemin kommer kommunfullmäktiges sammanträde 16 Juni 2021 att genomföras digitalt med utgångspunkt i kommunkontoret, Sammanträdesrum Beredskap. För att allmänheten inte ska behöva komma till kommunkontoret för att följa mötet kommer det att webbsändas i realtid. Kommunens tekniska utrustning för sådana sändningen har för närvarande begränsningar och bara det som  äger rum i sammanträdesrummet kommer att kunna ses.  De ledamöter som deltar digitalt visas inte.

Kvalitén på ljud och bild kanske inte kommer att  motsvara dina förväntningar. Vi ber dig ha överseende i så fall.


Ökning av covid-19
2021-04-30

Under vecka 16 konstaterades 34 nya fall av covid-19 i Färgelanda, det är en ökning från föregående vecka då 28 nya fall konstaterades. Det är oroande att utvecklingen går åt fel håll i vår kommun!

I hela Västra Götalandsregionen rapporterades 5 467 fall under vecka 16, vilket är en minskning med 21 % jämfört med föregående vecka. Minskningen i regionen är positiv men smittspridningen är fortfarande på höga nivåer i regionen. Vi kan se en ljusning i pandemiläget nu när vaccinationerna kommit igång men vi kan inte andas ut riktigt än! Vi måste tillsammans göra allt vi kan för att orka att hålla ut och hålla i hela vägen ur pandemin!
Alla invånare ung som gammal behöver hjälpas åt för att minska smittspridningen. Prata gärna med era ungdomar om vikten av att vi alla hjälps åt med att fortsatta följa rekommendationerna, om vikten av att fortsätta hålla i och hålla ut!

Genom att hålla ut så kan vi förhoppningsvis få en sommar med mindre smittspridning. Tillsammans behöver vi rädda sommaren!

Till veckorapporten för v.16:

Live! Kommunfullmäktige 2021-04-14
2021-04-14

Av omtanke om varandra i  den rådande pandemin kommer kommunfullmäktiges sammanträde 14 April 2021 att genomföras digitalt med utgångspunkt i kommunkontoret, Sammanträdesrum Beredskap. För att allmänheten inte ska behöva komma till kommunkontoret för att följa mötet kommer det att webbsändas i realtid. Kommunens tekniska utrustning för sådana sändningen har för närvarande begränsningar och bara det som  äger rum i sammanträdesrummet kommer att kunna ses.  De ledamöter som deltar digitalt visas inte.

Kvalitén på ljud och bild kanske inte kommer att  motsvara dina förväntningar. Vi ber dig ha överseende i så fall.


Bedrägerier och covid-19
2021-01-28

"Just nu utnyttjar bedragare att många vill vaccinera sig mot Covid-19.

Bedragarna säger att de ringer från till exempel Folkhälsomyndigheten eller din region, och vill boka in en vaccinationstid åt dig. De kommer kräva att du identifierar dig med bankdosa eller mobilt bank-id, detta ska du absolut inte göra. Lägg direkt på luren om du får denna typ av samtal." polisen.se 

Läs mer på polisen.se : Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Fredag 08:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier