Inbjudan till träff med Arbetsförmedlingen

Nya verktyg för rekrytering

Vi välkomnar företag och aktörer inom kompetensförsörjning och rekrytering i Dalsland till en exklusiv träff med Arbetsförmedlingen den 4 juni i Mellerud. Missa inte chansen att bli bland de första i Sverige som får information om samt testa de nya verktygen

Dalsland blir enda platsen i Sverige som får besök av Arbetsförmedlingens ledning i Stockholm. Medverkar på mötet gör bland annat Niclas Josephson tf Verksamhetsdirektör, Bengt Wiktorén Avdelningschef, Camilla Hane Digitala tjänster för arbetsgivare samt Bruce Anderson AF Direkt. De informerar om vilka konsekvenser Arbetsförmedlingens nedskärning får för kompetensförsörjningen i Dalsland samt vilka nya arbetssätt och verktyg som erbjuds.

Programpunkter

  • Näringslivsansvariga i Dalsland berättar om lokala kompetens- och rekryteringsenkäter. Vi berättar om effekter och aktiviteter samt utmaningar och möjligheter. 
  • Arbetsförmedlingen presenterar Rekryteringsguiden och hur det digitala verktyget hjälper arbetsgivaren att hitta det lämpligaste sättet att rekrytera och att i slutändan hitta rätt kompetens till verksamheten.
  • Dialog med Arbetsförmedlingen om arbetsgivarnas behov och önskemål inom kompetensförsörjning.
  • Mingel med stationer där Rekryteringsguiden demonstreras och företagaren kan få hjälp  att skapa konto och företagsprofil samt se hur till exempel snabbintervjuer fungerar.

Deltagandet är kostnadsfritt! Vi bjuder på fika.
Varmt välkomna!

Jeanette Lindh Svanqvist, Annette Palmqvist, Jenny Christensen, Marie Hörnlund och Marianne Carlsson näringslivsansvariga i Dalslands kommuner samt Alisia Johansson, företagsrådgivare Arbetsförmedlingen, som jobbar med Dalsland.

4juni.PNG

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset v.25-v.32

Måndag-fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Öppettider kommunhuset
Måndag-torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier