Webbtjänst för arbetet med elevdokumentation samt närvaro

När ni får en plats på förskola i Färgelanda kommun kan du som vårdnadshavare ta del av ditt barns lärande genom vår nya närvaro och dokumentations-app Tyra. Det är nu möjligt att hemma med er telefon, i lugn och ro - när du själv vill - ta del av ditt barns lärande och utveckling. Appen används också som närvarorapportering då det är ni vårdnadshavare som själva lägger in ert barn schema. Alla föräldrar får tillgång till denna tjänst genom att hämta ner appen Tyra förskola på er telefon. Ni kommer därefter att bli inbjudna av förskolan för att få tillgång till allt som denna app innehåller. Fritids använder denna för in och utcheckning av elever.
 
Tyra används i förskolan för att ni som vårdnadshavare lätt ska kunna följa aktiviteter och få all information som rör er förskola, skicka och ta emot meddelanden, lägga in schema och ta del av ert barns utveckling och lärande. 


Unikum används i grundskolan, fritids och anpassad grundskola för att främst stödja arbetet med pedagogisk planering, utvecklingssamtal och formativ bedömning.

Alla föräldrar som önskar tillgång till denna tjänst kommer att få inloggningsuppgifter och kan därefter logga in i Unikum via dator eller telefon.

 

Saknar du som vårdnadshavare Unikum inloggning och önskar inloggning så kontaktar du skolkontoret.

 

Annica Johansson
Områdesassistent (Telefontid 08:00-16:00)
0528-567358

Synpunkter?

Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier