Samspelet

Inbjudan

 

Välkomna till att medverka i Samspelet – en dag i dialogens tecken!

 

http://www.foretagarna.se/Kalender/Vastra-Gotaland/Fargelanda/2016/april/valkomna-till-att-medverka-i-samspelet--en-dag-i-dialogens-tecken/

Spelarna består av företagare, politiker och tjänstemän där deltagarna får svara på frågor och noggrant utvalda händelser.

 

Tid: måndag den 4 april, kl. 09:00-14:00

Plats: Furåsens möteslokal, Stigsvägen 2, Färgelanda

O.S.A. senast den 24 mars till: marie.hornlund@fargelanda.se

Begränsat antal platser, så först till kvarn!

 

Samspelet är ett verktyg för att träna dialog och förståelse samtidigt som förbättringsmöjligheter kartläggs. Deltagarna ställs inför situationer där diskussion, samarbete och agerande blir lösningen. Syftet med spelet är att förbättra dialogen mellan företagen och kommunen. Det skapas även bättre förståelse om företagarnas villkor och hur kommunens service fungerar. Allt med hjälp av en beprövad och seriöst men lättsam metod.

 

Spelledarna fördelar spelgrupperna och alla turas om att slå en tärning och förflytta spelpjäsen. Beroende på var pjäsen hamnar så får man läsa en händelse-, en service- eller faktafråga.  Händelsefrågorna handlar om olika situationer som kan uppstå i kontakt med kommunen i olika specifika frågor eller ärenden. Svaren kring frågorna diskuteras i grupp och protokollförs. Samspelet kommer sedan att resultera i en rapport som beskriver förbättringsmöjligheter för att öka samspelet och förståelsen mellan företagare och kommun.

 

Den 29 mars kommer vi att meddela vilka företag som kommer att kunna medverka, då det endast finns ett begränsat antal platser.

 

Samspelet är ett led i Näringslivsrådet pågående arbete för att skapa bra förutsättningar för företagande i Färgelanda kommun.

 

Välkomna!

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier