Framgångsrika företag

Under Harvens Dag den 31/8 uppmärksammades näringslivet och fina utmärkelser delades ut till två av våra företag i kommunen. Stort Grattis!

Årets företagare 2019

Årets Företagare delas varje år ut av organisationen Företagarna. Det är en av Sveriges mest prestigefyllda utmärkelser för företagare 

Daniel & Magnus Larsson Livsmedel AB

Motivering:

”Årets företagare driver en framgångsrik verksamhet och utgör en av kommunens, regionens och landets verkliga ambassadörer inom miljö- och hållbarhetsområdet. Här har vi entreprenörer som är goda förebilder med stort engagemang på hemmaarenan. Genom att vara idésprutor med fin kreativitet lyckas de på ett finurligt sätt att både marknadsföra butik och lyfta det lokala närings- och föreningslivet. Här ges dessutom både unga och nyanlända en möjlighet att få sina första kontakter med arbetsmarknaden. Något som kan ge en stabil grund för våra medborgare”

Årets Uppstickare 2019

För att uppmuntra och stimulera företagandet utser Färgelanda kommun ett eget instiftat pris till "Årets uppstickar företag" i kommunen

ToRoX AB, Tomas Sundberg och Robert Hansson

Motivering:

"Årets uppstickare är ett företag som har utvecklats mycket de senaste åren. Ett litet företag med stora muskler. Måna om sina kunder och om Färgelanda kommun. De deltar aktivt i föreningslivet för barn och unga. Med sina kompetenser bidrar de till att såväl stora som små företag ska bli stabila och framgångsrika. Dessa företagare är alltid på gott humör och inga jobb är omöjlig för dem"

 

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier