Affärer i Norge?

Verkar du inom byggbranschen eller skog- och träindustri och vill lära dig mer om att undvika krångel och misstag i samband med affärer i Norge? Då är du välkommen tíll seminariet "Affärer i Norge" på Hotell Dalsland i Dals-Ed, tisdagen den 12 november. Du kommer få träffa gränsexperter som berättar vad som gäller för svenska företag i Norge samt vad du behöver tänka på inför Brexit.

Norge är en viktig handelspartner för Sverige. Just därför behöver du ta reda på vad som faktiskt gäller om du vill göra affärer eller till och med etablera ditt företag i Norge. Nu har du chansen att träffa aktörerna som kan ge dig stöd på vägen. Vi har samlat några av de främsta experterna som delar med sig av sina kunskaper kring export av produkter och tjänster samt etablering. Med hjälp av ett pedagogiskt exempel visas vilka regler som gäller och vilka möjligheter du har.

Gränsexperterna som medverkar är bland annat Grensetjänsten, Skatteverket, KGH Customs Services och KGH Accountancy & VAT Services. Seminariet riktar sig byggbranschen, skog- och träträindustri och som redan gör, eller planerar för, affärer med Norge. Våra experter ger vägledning så du kan undvika krångel och misstag när du exempelvis skickar byggmaterial (varor), arbetsmaskiner, arbetsverktyg eller personal till Norge eller funderar på att etablera företag i vårt grannland.

Du får naturligtvis alla möjligheter att ställa dina svåraste frågor till experterna!

När? Tisdagen den 12 november klockan 12:00-16:30, registrering från 11:30
Var? Hotell Dalsland, Strömstadsvägen 2, 668 31 Ed
Anmälan är obligatorisk via anmälningslänken nedan. Sista anmälningsdag 7 november
Seminariet är kostnadsfritt, lunch ingår. Uteblir du utan avanmälan debiteras 500 kr.​
Begränsat antal platser, så anmäld dig redan nu!

Mer information om program samt anmälan hittar du här: 

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier