Studera på ett framtida Campus Dalsland?

Det pågår en förstudie om att bygga upp ett Campus Dalsland – ett lokalt campus där planen är att det från 2022 ska kunna erbjudas utbildningar från universitet, högskolor och yrkeshögskolor. Vi behöver hjälp från dig som är gymnasielev, vuxenstuderande, yrkesverksam, företagare och alla övriga intresserade att få en bild av intresset för eftergymnasiala studier i Dalsland och Årjäng.

Campus Dalsland - eftergymnasiala studier i Dalsland och Årjäng

Ett lokalt campus, Campus Dalsland, ger invånarna i Dalsland och Årjäng bättre möjligheter att delta i utbildning efter gymnasiet. Campus Dalsland är tänkt att etableras centralt i Dalsland och kommer att erbjuda en modern och flexibel utbildningsmiljö med bästa teknik och bra studentstöd.

Förstudien genomförs av Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Mellerud, Åmål och Årjängs kommuner i samarbete med Högskolan Väst inom ramen för Vinnovas projekt ”Nya vägar för flexibilitet i högre utbildning”.

Vi behöver din hjälp att besvara några frågor om studieintresse

Vi behöver så mycket kunskap som möjligt om intresset för eftergymnasial utbildning hos gymnasieelever, vuxenstuderande, yrkesverksamma och övriga intresserade i alla inblandade kommuner. Enkäten tar några minuter att fylla i.

Svara på enkäten genom att följa länken eller genom att scanna QR koden:

Inbjudan till event

Varmt tack på förhand!
Projektgruppen för Campus Dalsland

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier