Starta eget?

Kommunerna i Dalsland och Almi Väst bjuder in till två startseminarier. Startseminarierna  "Att växa från start" samt "Att sälja med framgång" vänder sig till dig i Dalsland som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Seminarierna Att växa från start samt Att sälja med framgång ger dig kunskap och verktyg för att skapa ett framgångsrikt och lönsamt företag. Du kan välja att gå båda tillfällena eller ett av dem. Seminarierna är helt kostnadsfria, men Almi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Plats
Båda seminarierna är på Utvecklingscentrum+, Brogatan i Bengtsfors 
Datum & tid
Att växa från start – 10 september, klockan 16:00-19:00
Att sälja med framgång – 24 september, klockan 16:00-19:00

Att växa från start – om att gå från idé till affärsmodell

Att växa från start ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Att sälja med framgång – om att förstå dina kunder och sälja mer

Att sälja med framgång ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig. Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Anmäl dig via länkarna nedan, här hittar du också mer information om seminarierna

Varmt välkomna!

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier