Katrin Siverby blir ny kommunchef för Färgelanda kommun

Tjänsten som kommunchef är nu tillsatt och vi är glada att hälsa Katrin Siverby välkommen till Färgelanda kommun. 

 

- Katrin är en person med gedigen erfarenhet av ledarskap inom offentlig sektor. Färgelanda kommun står inför ett viktigt förändrings- och utvecklingsarbete för att skapa en trygg organisation präglad av tillit, effektivitet, rättssäkerhet och ett tydligt medborgarperspektiv. Kommunchefen utgör en nyckelspelare och i den rollen har Katrin alla förutsättningar att lyckas, säger Tobias Bernhardsson (c), kommunstyrelsens ordförande

 

 Känns otroligt spännande att få ta sig an utmaningen att tillsammans med personal och förtroendevalda arbeta för ett Färgelanda där verksamheten präglas av ett starkt medborgar- och medarbetarfokus samt en god och tillitsfull relation mellan politiker och medarbetare med tydliga roller, säger Katrin Siverby. 

 

Katrin Siverby är jurist till yrket och kommer närmast från en tjänst som biträdande kommundirektör i Vänersborgs kommun, där hon även de senaste sju månaderna vikarierat som kommundirektör. Hon har tidigare arbetat i Vara kommun och som chef inom Kriminalvården. Katrin börjar i Färgelanda kommun den 1 augusti.

Synpunkter?


Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress/Postadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Torsdag 08:00-16:00

Fredag 08:00-15:00

Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier