För att underlätta för dig som driver företag inom besöksnäringen har kampanjerna "Safe to visit" och "Tillsammans på avstånd" lanserats av branschorganisationen Visita respektive Länsstyrelsen Gotland. Du kan fritt ladda ner kampanjmaterialet i form av affischer, bordspratare, illustrationer och en animation. Syftet med kampanjmaterialet är att skapa trygghet för både besökare, näringsidkare och anställda samt att underlätta för dig som näringsidkare.

Safe to visit

Visita, bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen, har tagit fram en kampanj under namnet Safe to visit. Kampanjen har tagits fram ihop med Folkhälsomyndigheten och Hotell- och restaurangfacket som lanserades 11 juni.

Den innehåller riktlinjer för restaurang, hotell och campingar. Det är inga nya riktlinjer men kampanjen förtydligar och konkretiserar befintliga riktlinjer - med till exempel konkreta råd och checklistor. Målet är att skapa trygghet både för besökare, näringsidkare men också för de anställda.

Kampanjen består bland annat av tre broschyrer; en för restauranger, en för hotell och en för campingplatser.
Du kan ladda hem materialet på Visitas webbplats: Visitas arbete under Coronakrisen och Safe to visit.

Tillsammans på avstånd

På temat "hålla avstånd" delar även Länsstyrelsen Gotland med sig av sitt kampanjmaterial för att skapa en trygg miljö för alla. Tonen är lättsam och kampanjen bygger på följsamhet och inte pekpinnar. Du kan fritt använda materialet och även lägga dit din egen logotype:

Affisch 1
Affisch 2
Affisch 3
Affisch A3
Illustration sociala medier
Animation sociala medier
Bordsryttare med stansmall
Bordsryttare utan stansmall

Vi hoppas kampanjmaterialet kommer till nytta för er och era gäster!

Synpunkter?

Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Fredag 08:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier