Välkomna till Näringslivsmässan 24-25 augusti under Färgelandadagarna!

 

Fredag den 24 augusti klockan 10 invigs Näringslivsmässan i Centrumhuset. Här kan du som företagare boka mässbord och presentera din verksamhet!

Mässutställare presentera sina produkter, tjänster och rådgivning. Högaktuella föreläsningar inom Digitalisering och Skog presenteras på plan 2 och skogsföretag kommer att ställa ut på torget.

 

Lördagen har mycket att presentera för hela familjen bl.a. näringslivsmässan och skogsföretags utställare och underhållning med Sveriges häftigaste Timbersportshow med Svenska landslaget där Ferry Svan med team kommer att uppträda.

 

Bokning av mässbord på näringslivsmässan 24-25 augusti, kostnadsfritt naringsliv@fargelanda.se. senast den 22 juni.

Begränsat antal bord. Mässbord 183x76.

 

Näringslivsmässan är öppen för allmänheten den 24 - 25 augusti klockan 10:00-15:00.

 

Program fredag den 24 augusti

 

Näringslivsmässan i Centrumhuset

Invigning kl. 10:00 Ulla Börjesson Kommun ordförande

Utställare från näringsliv och skogsföretag, kommun, föreningar och rådgivare som presenterar sina tjänster och produkter.

Rådgivare: Arbetsförmedlingen, ALMI, Coompanion, NyföretagarCentrum, Miljöbron, Drivhuset, Dalslands Miljö- och Energiförbund, Företagarna, Connect Väst och Innovatum.

 

Föreläsningar, öppna föreläsningar plan 2

10:25- 11:45

Skogen ger oss helt nya möjligheter

Digitalt papper tyg och kläder, 3D-printade prylar av återvunnet trä, höga hus, töjbara förpackningar, textilier, bilbränsle. Ta del av omvärldsspaningen om skogens nya möjligheter från både nationellt och lokalt perspektiv.
The Wood Region, Thomas Bajer

 

Panelsamtal med företrädare från skogsnäringen med Karin Stenlund Fyrbodal kommunalförbund

 

12:00- 13:00

Introduktion till Digitalakademin - Utbildning som hjälper dig att ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen erbjuder. Digitalakademin är ett initiativ av Google och Almi.  Den digitala utvecklingen går framåt i en rasande fart och i takt med det ändras våra köpbeteenden. Oavsett om du har en e-handel, säljer tjänster, är ett B2B-företag eller har en fysisk butik kan du vara säker på att dina kunder finns på nätet på ett eller annat sätt. Men hur hittar du dem? Och hur hittar de dig?

ALMI, Adela Rivero

 

Gabriel Ghavami, CEO på GOMO Group är SEO-strateg och driven entreprenör med över tio års erfarenhet av företagsamhet och entreprenörskap. Han guidar oss med tips och inspiration och visar oss hur vi ska lyckas online.

GOMO Group, CEO Gabriel Ghavami

 

13:15-13:45

Digiresan, Företags- och Kompetensutveckling 

Projektet Digiresan är framtaget för att stödja små och medelstora företag och deras anställda med företags- och kompetensutveckling inom digitalisering. Syfte är att stärka företagens konkurrenskraft genom att utnyttja digitaliseringens möjligheter.

IUC Väst, VD Margareta Waern

 

Totechs digitaliseringsresa

VD Tommy Tveter från Totech Industriutveckling AB kommer att berätta om digitaliseringsresa inom företagets tillverkande industri. VD Niklas Högefjord från företag Krokedil kommer tillsammans med Tommy Tveter att berätta hur de utvecklat digiresan för Totechs.

Totech Industriutveckling AB, VD Tommy Tveter och Krokedil, VD Niklas Högefjord

 

 

Program lördag den 25 augusti

Näringslivsmässa med utställare från näringslivet och med skogsföretag, marknadsförsäljning, lokalproducenter och djur för uppvisning, underhållning och barnaktiviteter.

Sveriges häftigaste Timbersportshow med Svenska landslaget, Ferry Svan med team.

 

Hjärtligt välkomna!

Synpunkter?

Telefonnummer
Färgelanda kommuns växel 0528-567000
Färgelanda kommuns fax 0528-71476

E-post
kommun@fargelanda.se 

Kommunens informatörer

information@fargelanda.se

Besöksadress

Allhemsvägen 5
458 80 Färgelanda

Öppettider kommunhuset
Måndag-Fredag 08:00-16:30
Lunchstängt 12:00-13:00

Organisationsnummer

212000-1421

Färgelanda i sociala medier